Nu byter vi plattform!

Efter många år av HTML-knackande så lämnar nu timebandits.se den gamla eran bakom sig och tar steget in i en ny och enklare publiceringsvärd. På den här sidan så kommer timebandits.se inte bara att visa nytt och fräscht material, utan även flytta över allt från den gamla och välfyllda hemsidan. Uppdateringen kommer att ta en tid, men det får den göra då timebandits.se vill fortsätta att visa upp platser som tiden passerat och lämnat bakom sig.

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s