Rivningskåken sista suck

Efter nästan 100 år som trähus så upphörde det här huset att vara bostad och en rivning påbörjades. Sen frös huset fast i något som kan liknas vid ett dödsryck och stod där som ett monument av en passerad tid. Fler bilder: Rivningskåken sista suck

Riv Spå 15 (14)   Riv Spå 15 (15)  Riv Spå 15 (7)

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s