Ännu en bro utan slut

Jvg bridge 15 (11)Många broar som tjänat ut sitt syfte brukar försvinna för evigt, men ibland så kommer avvecklandet bara en bit på vägen och får sedan stå kvar som monument kring tiden då brons byggare stolt såg fordonen passera över den samma.

Läs mer och se fler bilder här: Bro utan slut  

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s