Små och öde hus

Smalhouse (6)När man färdas genom Sverige så är det dom större öde platserna och byggnaderna som drar åt sig blickarna då man söker ”den perfekta öde platsen”. Samtidigt så passerar man en massa små obetydliga byggnader som även de har en glömd historia. Här presenterar timbandits.se några av dessa små. men ack så intressanta hus. Se fler bilder här: Små och öde hus

Om timebandit sweden

timbandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser som håller på att försvinna, eller som försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s