Ensam i fårhagen

Amazon 15 (1)Det är svårt att bara åka förbi ett objekt som verkar ha stått stadigt på en och samma plats sedan många år. Den här Volvo Amazonen av årsmodell 1964 är just ett sådant objekt, en bil som stått och börjat bli ett med jorden

Se fler bilder här: Amazon på villovägar

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s