Bergslagslandskap

Det hamnar en massa bilder i bakgrunden på hårddiskarna som vi fotar på vägen mellan de olika öde platserna. Bilder som bara hamnar där eftersom vi inte kunde låta bli att ta en bild av upplevelsen av det landskap vi passerar. Vi slår oss inte för bröstet och säger att det här är proffsigt tagna bilder, utan delar med oss av upplevelsen vi hade, det är allt. Se mer här: https://tbsweden.com/alla-album/ovrigt-intressant/bergslagslandskap/

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s