Bilder ur slasken

Ibland måste man rensa upp bland alla bilder som bara har lagts åt sidan då de inte var intressanta för stunden, alltså det vi kallar Slasken. Ungefär 95% av alla bilder som tas hamnar aldrig publikt, men innan vi förpassar bilderna till slasken så hinner vi publicera några av dessa, de är inte bra och inte efterarbetade, men ändå kanske lite intressanta. Se mer här: Bilder ur slasken

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s