En passerad transformering

Ibland ligger de rester som lämnats att sakta försvinna, på en plats man minst anade att det skulle ligga något dylikt. Egentligen är det en vacker bok- och ekskog med gamla gigantiska träd som tar upp nästan allt solljus, träden bildar en känsla av att vara i en stor katedral. Men mitt i denna grönska så finns en fyrkantig grå, trist och stor koloss som berättar att den för länge sedan hade en viktig uppgift. Vill du veta mera så klickar du dig vidare: Transformatorstationen i skogen

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s