Smått men intressant

Det finns mängder av intressant små lämningar från en tid då vi kunde försvara Sveriges kustlinje med hjälp av minor och kulsprutor. Den här platsen är på inget vis unik för att vara i Sverige utan ett bra exempel på det tänk som fanns kring en invasion från havet i öst. Läs vidare här Smått men intressant

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s