Vad är en RRGC?

Det har ju varit lite bildtorka här på sidan och vi känner väl att det är dax att släppa ut något från arkiven och den här gången handlar det om Försvarsmakten och en passerad historia kring några av de många bergrum som sprängdes in i den Svenska berggrunden och där dess syfte sedan länge är borta. Så välkommen att ta del av ännu en del av Sverige som för många är okänd och som riskerar att försvinna utan att man ens kände till att den fanns….. Radargruppcentraler

Om timebandits.se sweden

timebandits.se har tagit det som en livsuppgift att försöka rädda minnet av platser och saker som håller på att försvinna, eller som har försvunnit. Genom att dokumentera så mycket som möjligt så vill vi dela minnena så att inte allt bara faller i en hopplös glömska.....
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s